Linfrövåffla med frö- och fruktkeso
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Aprikoser torkade

50.0 

gram

Pumpakärnor

30.0 

gram

Solrosfrön

30.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Linfrövåffla med frö- och fruktkeso

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 252

Kcal / portion: 729

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2915 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 14%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 289 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Aprikoser torkade 50.0 gram 4%

Pumpakärnor 30.0 gram 6%

Solrosfrön 30.0 gram 3%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Smält smör. Låt det svalna. Blanda mjöl, linfrö och bakpulver. Rör ihop med vatten, ägg, mjölk och smör.
  2. Rosta pumpakärnor och solrosfrön i en torr panna. Blanda ingredienserna till kesoröran.
  3. Grädda våfflor. Servera med kesoröra. Ett perfekt mellanmål.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem