Frasvåfflor med rom, crème fraîche och rödlök (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal hjärtan: 20

Kockskolan:

 

Så lagas våfflor >

 

 

Våffeljärn >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Frasvåfflor med rom, crème fraîche och rödlök (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 222

Kcal / portion: 126

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2520 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 6%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 57 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas våfflor > Äts ej

Våffeljärn > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min + 1 tim )

  1. Skala och hacka lök. Lägg upp lök, crème fraîche och löjrom i skålar.
  2. Tillaga våfflor enligt separat recept. Se nedan.
  3. Servera våfflorna nygräddade och låt gästerna själva ta för sig av pålägget.

Kockens kommentar

Man kan välja att laga våfflor med bakpulver, jäst eller grädde. Ett alternativ är att tillaga potatisvåfflor, vilka smakmässigt liknar rårakor (som också passar som förrätt med löjrom, lök och surgrädde). Se recept enligt länk nedan. Våfflor med gäst är krispiga även när de kallnat. Läs mer om våfflor > Så lagas våfflor.

 

Våffelalternativ

Våfflor med bakpulver

Våfflor med gäst

Gräddvåfflor

Potatisvåfflor

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem