Japanska marinerade kokta ägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas ägg >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Japanska marinerade kokta ägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 0

Recept: 217 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 10%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 40 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas ägg > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min + 24 tim )

Se film, klicka på "food4444lyfe" under bilden.

  • Löskoka ägg: Lägg rumstempererade ägg i kokande vatten i 6 minuter. Ta ur och kyl av dem i iskallt vatten i 10 minuter. Skala äggen. Läs mer > Så kokas ägg.
  • Marinad: Blanda 1 del koncentrerad tonfisksås eller annan asiatisk fisksås med 4 delar vatten. Lägg i äggen och låt marinera 24 timmar i kylskåp under natt.

Kockens kommentar

Ägg kan smaksättas i allehanda marinader. Passar bra till sallader och på buffébord. Läs mer > Så kokas ägg.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem