Lyxigt krämig svamp- och bönsoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Matbröd ljust

4.0 

skivor

 

Ger 2 tallrikar/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lyxigt krämig svamp- och bönsoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 259

Kcal / portion: 1092

GBR (GI) / port: 2

Recept: 4368 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 23%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 421 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matbröd ljust 4.0 skivor 12%

 

Ger 2 tallrikar/portion 

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Ansa grönsakerna. Öppna bönorna. Skär purjolök och svamp i tunna skivor. Skala och finhacka lök.
  2. Fräs lök, bönor och svamp i en kastrull i lite matfett på medelhög värme i cirka 5 minuter.
  3. Tillsätt grädde och fond och låt småkoka på låg värme i 10 minuter. Smaka av med peppar och salt.

Kockens kommentar

För mindre fettintag kan matlagningsgrädde användas eller viss del av grädden bytas mot mjölk.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem