Bratwurst på gul paprikabädd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om korv, tillverkning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bratwurst på gul paprikabädd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 164

Kcal / portion: 728

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2910 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 14%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 445 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om korv, tillverkning > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Strimla paprikorna i stavar och finhacka timjan. Lägg i en skål.
  2. Fräs paprika med timjan i olja i en stekpanna på medelhög värme i cirka 10-15 minuter. Salta och peppra.
  3. Hetta upp olivolja i en annan panna och stek korvarna på medelhög värme tills de är lätt brända.
  4. Lägg upp paprikastrimlor på en tallrik med korvarna ovanpå.

Kockens kommentar

På bilden visas "äkta" bratwurst, dvs ljus mager korv, till skillnad från den bratwurst vi är vana vid i Sverige, som är brun och fet. Väljs den svenska varianten så räcker det med en korv per portion.

PASSAR TILL

Stekt potatis

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem