Inkokta päron med citron och svartpeppar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om inkokning, aladåb >

 

 

Macerering, inlagd frukt >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inkokta päron med citron och svartpeppar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 118

Kcal / portion: 396

GBR (GI) / port: 12

Recept: 1585 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 26%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 336 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om inkokning, aladåb > Äts ej

Macerering, inlagd frukt > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min + 24 tim )

  1. Riv skal på citron och pressa. Skala päron och kärna ur.
  2. Mät upp ingredienserna till lagen. Koka upp. Lägg ner päronen i den kokande lagen. Låt koka försiktigt tills mjuka, 10-15 minuter.
  3. Fyll på varm och väl rengjord burk. Sätt på lock och ställ kallt i minst ett dygn.

Kockens kommentar

Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerera. Läs mer > Macerering, inlagd frukt. 

Alternativ

Ingefärsinkokta plommon

Kokospäron med glöggsmak

Beaujoulaisepäron med vaniljglass

Rödvinskokta päron med kanel

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem