Ingefärsinkokta plommon med ju(v)lig smak
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om inkokning, aladåb >

 

 

Macerering, inlagd frukt >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefärsinkokta plommon med ju(v)lig smak

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 56

Kcal / portion: 36

GBR (GI) / port: 1

Recept: 145 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 65 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om inkokning, aladåb > Äts ej

Macerering, inlagd frukt > Äts ej

...

Skapat av
Rent a Chef

Tillagning (25 min )

  1. Halvera plommon och ta ur kärnan. Skala och riv eller finhacka ingefära.
  2. Häll alla ingredienser i en kastrull. Salta lätt. Låt småkoka i 15 minuter.

Kockens kommentar

Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerera. Läs mer > Macerering, inlagd frukt. 

Alternativ

Kokospäron med glöggsmak

Beaujoulaisepäron med vaniljglass

Inkokta päron med citron

Rödvinskokta päron med kanel

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem