Stekt blodpudding med fläsk och lingon
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pudding >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Stekt blodpudding med fläsk och lingon

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 354

Kcal / portion: 1329

GBR (GI) / port: 12

Recept: 5314 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 24%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 375 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pudding > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skär blodpuddingen i centimetertjocka skivor.
  2. Stek fläsket gyllenbrunt och knaprigt i panna utan eller med lite fett, på medelhög värme.
  3. Stek blodpuddingen i panna med lite matfett på medelvärme i 2-4 minuter på var sida. Har man bara en panna kan blodpuddingen läggas ovanpå fläsket.

Kockens kommentar

Hemrörda råa lingon ger en syrlig pikant smak, som inte erhålles med köpt lingonsylt. Dessutom kan man bestämma sockermängden själv. Vi kan även rekommendera en råkostsallad till.

Alternativ

Rårörda lingon

Rotsellerisallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem