Matig galette med tofu och groddar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pannkakor >

 

 

Så lagas pannkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Matig galette med tofu och groddar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 143

Kcal / portion: 498

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1993 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 349 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pannkakor > Äts ej

Så lagas pannkakor > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Vispa ihop ägg och hälften av mjölken. Blanda i mjöl och rör slätt. Rör i resten av mjölken. Stek pannkakor.
  2. Skala och skiva rödlök. Skär blekselleri i skivor. Värm en stekpanna med olja. Sväng rödlök och selleri hastigt däri.
  3. Skala och finhacka vitlök. Blanda gräddfil och vitlök.
  4. Bryt sönder tofu. Fördela på pannkakorna. Fördela ut grönsakerna. Klicka ut gräddfilen. Vik upp kanterna. Låt pannkakan glida över på en tallrik.

Kockens kommentar

Galette är franska pannkakor vanligtvis tillagade av bovetemjöl. Läs mer > Om pannkakor, crepes. Jämför recept > Galettes bretonnes complètes.

Alternativ

Galettes bretonnes complètes

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem