Glutenfria våfflor på kokosmjöl
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal (ā 5 hjärtan): 8

Kockskolan:

 

Så lagas våfflor >

 

 

Våffeljärn >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Glutenfria våfflor på kokosmjöl

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 304

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2434 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 11%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 167 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas våfflor > Äts ej

Våffeljärn > Äts ej

...

Skapat av
Kurera *

Tillagning (30 min )

  1. Smet: Mosa bananer. Vispa ihop alla ingredienser till jämn smet.

  2. Tillbehör: vispa grädde och skiva bananer.

  3. Hetta upp våffeljärnet.

  4. Grädda: Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen med kokosfett första gången. Vispa upp smeten mellan omgångarna.

  5. Häll på knappt 1 dl smet och bred ut den. Grädda våfflan gyllenbrun. Undvik att öppna locket i förtid. Ta tid vad som behövs per våffla.
  6. Lägg över på galler, ej på varandra.

  7. Pudra gärna våfflorna med florsocker. Servera snarast med vispad grädde och skivad banan eller färska bär.

Kockens kommentar

Läs mer om våfflor > Så lagas våfflor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem