Grillade mandeläpplen (efterrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om vaniljsås, äggkräm >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillade mandeläpplen (efterrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 271

Kcal / portion: 327

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1309 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 20%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 121 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om vaniljsås, äggkräm > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt på grillen.
  2. Sås: Vispa grädde. Blanda ihop äggula, florsocker och vaniljsocker. Vänd sedan ner grädden och rör om.
  3. Halvera äpplen. Gröp ut kärnhuset. Tryck i mandelmassa, råsocker och kanel. Linda in i folie.
  4. Lägg på grillen 10-15 minuter. Servera med vaniljsåsen.

Kockens kommentar

Om du grillar annat kan du lägga äpplena på sidan om på grillen för att sedan äta som efterrätt.

Passar till

Hemlagad vaniljsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem