Färsk tomatsoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

Parmesan

50.0 

gram

Baguette, bagett

1.0 

styck

Basilika färsk

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Färsk tomatsoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 52

Kcal / portion: 293

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1759 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 2%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 560 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Parmesan 50.0 gram 10%

Baguette, bagett 1.0 styck 38%

Basilika färsk 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Skala och grovhacka vitlök och lök. Grovhacka tomaterna.
  2. Hetta upp olivoljan i en tjockbottnad kastrull. Fräs lök och vitlök någon minut utan att bränna.
  3. Lägg i tomater, timjan och sambal oelek. Stek ytterligare någon minut.
  4. Slå på vatten och lantbuljong. Låt sjuda cirka 20 minuter.
  5. Mixa med mixerstav och salta.
  6. Servera gärna med en bit parmesan och hackad basilika.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem