Kräftlag
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fänkål

1.0 

styck

Nyköpings brännvin

8.0 

cl

Dillkronor }

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kräftlag

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 69

Kcal / portion: 62

GBR (GI) / port: 0

Recept: 248 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 1%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 90 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Fänkål 1.0 styck Äts ej

Nyköpings brännvin 8.0 cl Äts ej

Dillkronor } 0%

...

Skapat av
Johannes Persson

Tillagning (30 min )

  1. Hacka fänkål. Koka upp vatten, brännvin och öl.
  2. Krydda vattnet med salt, fänkål och torkade kryddor. Tillsätt rikligt med dill precis innan kräftorna ska kokas.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem