Krabbsallad med mörk senapssås och toast västerbotten
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Senap fransk osötad

0.5 

msk

Farinsocker

0.5 

msk

HP-sås

0.5 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Krabbsallad med mörk senapssås och toast västerbotten

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 213

Kcal / portion: 440

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1762 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 13%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 207 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Senap fransk osötad 0.5 msk 0%

Farinsocker 0.5 msk 1%

HP-sås 0.5 dl 3%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning

  1. Blanda alla ingredienser till såsen. Låt stå och mogna några timmar.
  2. Pilla ur köttet från krabba. Spara klorna så hela som möjligt. Lägg inkråmet i en skål. Tillsätt majonnäs och fint skuren gräslök. Smaksätt med skalet från riven citron, salt och vitpeppar. Rör runt försiktigt.
  3. Riv ost. Blanda med crème fraiche. Bred på hälften av fullkornsbrödskivorna. Lägg de andra skivorna över. Smörstek gyllenbruna.
  4. Varva allt på tallrikar. Servera på en gång så att toasten är ljummen. Och servera en liten klick mörk senapssås till.

Kockens kommentar

Prova den här matiga och smakrika krabbsalladen. Enkelt att tillaga, men senapssåsen behöver du göra i god tid då den behöver stå och mogna några timmar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem