Löjromstoast / forellromstoast (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Gräddfil

4.0 

msk

Vitt matbröd skivor

4.0 

st stora

Smör normalsaltat

40.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Löjromstoast / forellromstoast (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 214

Kcal / portion: 276

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1104 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 129 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gräddfil 4.0 msk 7%

Vitt matbröd skivor 4.0 st stora 47%

Smör normalsaltat 40.0 gram 26%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala och finhacka löken.
  2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek brödet på medelhög värme. Alternativt rosta brödet. Skär av brödkanterna.
  3. Fördela rommen på brödet. Toppa med gräddfil el. crème fraiche. Strö över hackad lök. Servera.

 

Kockens kommentar

Ett högklassigt alternativ är den billigare forell- laxrommen. Många är dock inte så fötjusta i den starkare fisksmaken denna rom har. Andra fiskars rom är tänkbara, men i allmänhet inte lika välsmakande.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem