Dansk leverpastej med cumberlandsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Tjocka skivor: 18

 

Kockskolan:

 

Om paté >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dansk leverpastej med cumberlandsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 278

Kcal / portion: 254

GBR (GI) / port: 0

Recept: 4563 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 25%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 91 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om paté > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (1 tim 55 min + 8 tim )

  1. Skala och hacka löken. Hetta upp lite matfett i en stekpanna och fräs löken mjuk på medelvärme i några minuter.
  2. Mixa lever, späck och lök i en matberedare tills en jämn smet. Blanda ägg, ansjovis och kryddor till en smet i en bunke. Blanda ner leversmeten i äggsmeten.
  3. Smält smör och vispa ner mjölet, tillsätt grädden och låt koka upp under vispning. Blanda i gräddsåsen i pastejsmeten. Rör ihop.
  4. Sätt ugnen på 180 grader.
  5. Klä en avlång bröd-/pastejform med baconskivor. Häll i smeten i formen och grädda i ugnen i 1½ timme. Låt pastejen kallna och ställ den sedan i kylen över natten innan servering.

Kockens kommentar


Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem