Wienerkorv gourmet
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kebabfeferoni

12.0 

styck

Senap fransk osötad

4.0 

msk

Om korv, tillverkning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Wienerkorv gourmet

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 571

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2283 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 9%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 408 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Kebabfeferoni 12.0 styck 3%

Senap fransk osötad 4.0 msk 3%

Om korv, tillverkning > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Kokt korv: Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i korven och tag av från plattan. Låt korven ligga i vattnet några minuter så att den blir genomvarm.
  2. Stekt korv: Hetta upp matfett i stekpanna och stek potatisen och korvar på medelhög värme i 3 minuter tills de fått fin färg.
  3. Lägg upp på tallrik med senap och kebabfeferoni.

Kockens kommentar

Läs mer om wienerkorv, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem