Mild senap
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 4

Om senapssåser >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till nöt, vilt, inälvor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Mild senap

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 324

Kcal / portion: 329

GBR (GI) / port: 22

Recept: 1316 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 9%

Kolhydrater: 57%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 102 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om senapssåser > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till nöt, vilt, inälvor > %

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min + 1 tim )

  1. Vispa grädde och äggula pösigt.
  2. Tillsätt senapspulver och sirap/farin. Rör ner ättika och salt.
  3. Låt senapen stå en timme. Om socker, så låt den gärna stå i flera dagar för att sockret skall smälta ordentligt.
  4. Smaka av. För stark? Tillsätt mer sirap och grädde.

Kockens kommentar

Förvara senap svalt i burk med lock. Används som "vanlig" senap främst till kötträtter.

Alternativ

Senap med pulver

Skånsk senap

Stark söt senap

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem