Heta tacobiffar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om chilisåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Heta tacobiffar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 766

GBR (GI) / port: 9

Recept: 3064 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 519 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om chilisåser > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Tillbehör: Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Ta av locket och låt ånga av. Halvera tomater. Blanda bulgur med tomater och spenat.
  2. Sås: Hacka tomat och vårlök. Blanda med tacosås.
  3. Färs: Blanda mjölk och ströbröd. Låt svälla några minuter. Skala och finhacka lök. Finhacka jalapenos.
  4. Lägg färs, ströbröd, ägg, lök, jalapenos och tacokrydda i en bunke. Blanda väl. Forma till plattrunda biffar.
  5. Hetta upp matfett i en panna. Stek på medelhög värme cirka 5 minuter per sida.
  6. Servera biffar med bulgur, sås och gräddfil.

Kockens kommentar

Läs mer om tacosås, klicka på > Om chilisåser.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem