Krispiga kräftbollar med västerbotten
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Till uppläggning:

 

Kräftstjärtar kokta

400.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Krispiga kräftbollar med västerbotten

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 696

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2785 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 10%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 451 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Till uppläggning:

Kräftstjärtar kokta 400.0 gram 10%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Riv det gula skalet av citronen. Grovriv västerbottenosten. Repa av dillbladen från skaften.
  2. Lägg kräftstjärtar, citronskal, västerbotten, dill, och sambal i en matberedare. Mixa hastigt.
  3. Häll ut ströbröd på en tallrik. Forma smeten till små bollar. Rulla dem i ströbrödet.
  4. Hetta upp en stekpanna med smör och olja. Sänk till medelvärme. Stek bollarna tills gyllenbruna runt om. Dra åt sidan och låt svalna.
  5. Lägg upp sallatsblad i en ring. Lägg på de extra kräftstjärtarna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem