Rabarbertartelette
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 8

Om mördeg >

 

 

Pajdeg osötad

 

 

Om finpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rabarbertartelette

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 379

Kcal / portion: 383

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3064 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 26%

Kolhydrater: 31%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 101 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om mördeg > Äts ej

Pajdeg osötad Äts ej

Om finpajer > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim 30 min )

  1. Pajdeg: Blanda ihop ingredienserna till pajdegen (läs mer > Om mördeg). Ställ kallt.
  2. Fyllning: Blanda mandelmassa, smör och ägg till en slät smet.
  3. Kavla ut pajdegen. Klä portionsformar. Ställ i frys i 20 minuter.
  4. Sätt ugnen på 175°C.
  5. Tag ut portionsformarna. Ställ på ugnsplåt och baka dem i 8 minuter.
  6. Garnering: Skala rabarer, skär i stavar och skiva dem.
  7. Fyll pajskalen med fyllningen. Lägg rabarber ovanpå. Strö över lite råsocker.
  8. Baka i ugn cirka 10 minuter.
  9. Tag ut och låt svalna. Garnera med hallon eller något annat fint bär.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem