Rostade tomater med borlottibönor (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Persilja

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rostade tomater med borlottibönor (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 85

Kcal / portion: 249

GBR (GI) / port: 3

Recept: 997 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 4%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 293 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 2%

Persilja 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på grill.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Lägg i botten på en ugnsfast form. Halvera tomaterna och lägg på löken med skinnsidan upp. Lägg över timjankvistar och ringla över olivolja. Strö över lite salt och peppar. Sätt in i ugnen i cirka 10 minuter, skalen ska bli lite brända.
  3. Hacka persilja. Tag ut tomaterna. Dra av det mesta av tomatskalet. Häll av vätskan från bönburken. Blanda försiktigt med tomaterna. Pressa över citron. Vänd i persilja.

Kockens kommentar

Rosta = tillaga i torr hög värme i ugn eller i torr panna (utan matfett). 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem