Gratinerad fänkål
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om gratinering >

 

 

Om gratänger >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gratinerad fänkål

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 31

Kcal / portion: 23

GBR (GI) / port: 0

Recept: 91 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 0%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 75 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om gratinering > Äts ej

Om gratänger > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Sätt ugnen på 180ºC.
  2. Skär bort ev blast på fänkålen och skär den sedan i skivor. Rulla bitarna i olivolja.
  3. Lägg i ugnssäker form. Salta och peppra lätt. Sätt i ugnen i cirka 30 minuter.

Kockens kommentar

Passar till allehanda kött, men även till fisk.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem