Japansk misosoppa (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om soppor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Japansk misosoppa (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 19

Kcal / portion: 30

GBR (GI) / port: 0

Recept: 122 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 1%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 162 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om soppor > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Ta bort stjälkarna på spenaten. Skär tofu i tärningar.
  2. Häll vatten och misopulver i en kastrull.
    (Vattenmängd enligt förpackning). Tillsätt tofu och spenat. Låt koka upp.

Kockens kommentar

Miso är en traditionell japansk sojaprodukt, vanligen framställd av soja och ris eller korn, salt och vatten. Miso finns att köpa i portions­påsar eller som pasta. Tofu är en sojaost som används på allehanda sätt i det japanska köket. Friteras, grillas, eller kokas i soppor och grytor Läs mer > Klicka på ingredienserna. Misosoppa brukar man få på sushirestauranger.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem