Löksill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 10

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

Om Clostridium botulinum

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Löksill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 220

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2195 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 13%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 127 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

Om Clostridium botulinum Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min + 6 tim )

  1. Koka upp ingredienser till lagen. Låt svalna.
  2. Skär sillen i bitar. Skala och hacka lök.
  3. Lägg fisken helst i en burk eller i en bunke. Häll på lagen, se till att det täcker fisken. Ställ kallt över natt.

Kockens kommentar

Använd inläggningssill, inte färsk sill. Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vid inläggningar kan ett dödligt gift utvecklas. Läs mer: Matförgiftningar > Clostridium botulinum

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem