Dijonsenapsill med färska primörer
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 3

Morot mini

2.0 

styck

Dragon färskhackad

2.0 

msk

Salladslök

1.5 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dijonsenapsill med färska primörer

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 164

GBR (GI) / port: 0

Recept: 493 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 122 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Morot mini 2.0 styck 4%

Dragon färskhackad 2.0 msk 0%

Salladslök 1.5 styck 2%

...

Skapat av
Abba

Tillagning (15 min )

  1. Skiva morot tunt. Koka upp dem hastigt och skölj av med kallt vatten. Strimla salladslök.
  2. Häll av lagen från sillen i en skål. Skär sillen i fina bitar.
  3. Vispa ut senap i lagen. Varva sill och grönsaker. Slå över lagen.
  4. Låt dra i 10 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem