Lätt rödkålssallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 5

Matolja (rapsolja)

2.0 

msk

Vinäger

1.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lätt rödkålssallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 91

GBR (GI) / port: 0

Recept: 457 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 13%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 61 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matolja (rapsolja) 2.0 msk 52%

Vinäger 1.0 msk 1%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Tina Nordström

Tillagning (35 min )

  1. Rosta hackade hasselnötter.
  2. Strimla rödkålen med osthyvel eller en mandolin. Skala apelsinen med kniv så att de vita ytterhinnorna skärs bort. Skiva apelsinen och skär skivorna i kvartar.
  3. Blanda allt med hasselnötter och grovhackade valnötter. Ringla över olja och vinäger och smaka av med salt och peppar ur kvarn.
  4. Låt gärna salladen stå en liten stund innan den ska ätas.

Kockens kommentar

Gott till skinka och köttbullar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem