Rödkålssallad med valnötter till maten
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 8

Kockskolan:

 

Om kål >

 

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödkålssallad med valnötter till maten

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 217

Kcal / portion: 211

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1687 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 14%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 97 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om kål > Äts ej

Om sallader > %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Strimla rödkål tunt. Riv skal från apelsin. Grovhacka valnötter. Blanda alla ingredienserna.
  2. Hetta upp olivolja och smör i en stekpanna.
  3. Stek salladen i omgångar på medellåg värme tills kålen mjuknat. Salta lätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem