Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 339

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1356 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 15%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 192 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pesto > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (7 min )

  1. Hacka kapris och blanda med pesto.
  2. Hacka tomater.
  3. Blanda mozzarellini med tomater och kaprispeston.

Kockens kommentar

Mozzarelline är små kulor av mozzarella. Fungerar som lätt måltid med bröd till.

Alternativ

Mozzarella med tomat och basilika

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem