Caprese - mozzarella och tomat med basilika (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Caprese - mozzarella och tomat med basilika (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 417

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1669 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 8%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 276 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (5 min )

  1. Tvätta och skär tomaterna i skivor. Skär mozzarellan i skivor. Varva mozzarella och tomatskivor på tallrikar eller i ett större fat.
  2. Garnera med (hackade) basilikablad. Häll på olivolja och strö över havssalt. Vrid några varv med svartpepparkvarn.
  3. Låt salladen helst stå en stund och "dra" före servering.
  4. Servera gärna ett gott vitt bröd till.

alternativ

Mozzarella med pesto

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem