Salladscoupe (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Salladscoupe (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 36

Kcal / portion: 87

GBR (GI) / port: 1

Recept: 349 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 1%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 246 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skala lök och skär i mindre bitar. Dela tomaterna i mindre bitar. Ta av basilikabladen och riv i mindre bitar. Hyvla parmesan.
  2. Blanda allt och servera i någon vacker portionsskål. Som tillval kan några droppar balsamsirap tillsättas.

Kockens kommentar

Coupe = kupolformad behållare av varierande storlekar och material. Använd gärna tomater av olika färg och storlek. Servera gärna med en dressing.

Passar till

Enkel vinegrett

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem