Sushi-su, sushivinäger
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 2

 

Tillval:

 

Kombu havstång }

6.0 

cm

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sushi-su, sushivinäger

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 236

Kcal / portion: 223

GBR (GI) / port: 16

Recept: 447 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 57%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 94 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillval:

Kombu havstång } 6.0 cm 8%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (5 min + 15 min )

  1. Häll ingredienserna (med eller utan kombu) i en kastrull.
  2. Värm på. När sockret börjar smälta, ta av kastrullen från plattan (får ej koka). 
  3. Låt dressingen svalna.

Kockens kommentar

Kombu är en sorts havstång, som antingen kan tillsättas i riskoket, eller vid tillagning av dressingen.

Sushi-su används bl.a. till att smaksätta ris(=sushiris) och till att marinera ingefära (gari).

PASSAR TILL

Sushiris

Gari (inlagd ingefära)

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem