Sötsur rödlök till maten
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sötsur rödlök till maten

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 58

Kcal / portion: 62

GBR (GI) / port: 2

Recept: 250 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 0%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 109 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min + 30 min )

  1. Skala och skiva rödlöken tunt. Riv limeskal.
  2. Lägg löken i en skål. Strö över limeskal, pressa limesaft över. Häll på tamari och agavesirap. Salta. Låt stå i 30 minuter.
  3. Repa av basilikablad. Blanda med den marinerade löken.

Kockens kommentar

Passar till allehanda kött och fiskrätter. I brist på tamarisoja använd annan japansk soja och i brist på agaresirap används flytande honung.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem