Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 23

Kcal / portion: 42

GBR (GI) / port: 1

Recept: 167 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 184 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skala och finhacka lök. Finhacka persilja. Skiva tomater, salta och peppra lätt.
  2. Blanda tomater och lök. Häll över lite balsamvinäger. Garnera med persilja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem