Somrig rotfruktssallad (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Honung flytande

2.0 

tsk

Timjan färskhackad

2.0 

msk

Smör normalsaltat

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Somrig rotfruktssallad (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 93

Kcal / portion: 149

GBR (GI) / port: 3

Recept: 594 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 4%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 159 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Honung flytande 2.0 tsk 8%

Timjan färskhackad 2.0 msk 1%

Smör normalsaltat 2.0 msk 32%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skär äpplena i klyftor och rensa dem från kärnor. Stek dem i smör på medelhög värme i någon minut så de får lite färg. Strö över kanel och lägg dem på ett fat.
  2. Skala och riv morötter och palsternacka. Skär purjolöken i skivor. Stek alltsammans i smör på medelhög värme i ca 2 minuter. Tag av stekpannan från plattan och häll över kanel, salt och honung.
  3. Fördela äppelklyftor och rotfruktsblandning på fyra tallrikar. Strö över färsk timjan.

Menyförslag

Förrätt: Rotfruktssallad

Huvudrätt: Mangokyckling

Efterrätt: Floating island

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem