Chokladfondant
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

Äggula

4.0 

styck

Ägg

4.0 

styck

Vetemjöl

1.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chokladfondant

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 436

Kcal / portion: 451

GBR (GI) / port: 3

Recept: 3611 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 31%

Kolhydrater: 32%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 104 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Äggula 4.0 styck 6%

Ägg 4.0 styck 7%

Vetemjöl 1.0 dl 6%

...

Skapat av
lillaloppan

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa smör och socker i en bunke.
  3. Hacka och smält chokladen i mikro eller i vattenbad och rör sedan ner den i bunken.
  4. Vispa upp ägg och äggulor i en separat bunke. Blanda ner det i chokladsmeten.
  5. Vänd i mjölet.
  6. Häll i smeten.
  7. Ta ut och låt svalna i 1 minut.
  8. Skär loss kanterna och vänd upp på assietter.
  9. Servera direkt med hallon och vaniljglass eller lättvispad grädde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem