Gratinerad hummer
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 2

 

Kockskolan:

 

Så gratineras hummer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gratinerad hummer

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 857

GBR (GI) / port: 16

Recept: 1713 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 6%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 488 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så gratineras hummer > %

...

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Dela hummern. Rensa den på allt kött, skär i småbitar. Ta bort magsäck och hjärnan.
  3. Riv ost. Finhacka vitlök, persilja och paprika.
  4. Blanda hummerköttet med övriga ingredienser. Fyll skalen och lägg i en eldfast form.
  5. Gratinera i ugnen i ca 8-10 minuter.
  6. Servera tillsammans med ett gott bröd.

Alternativ

Gratinerade havskräftor

Grillad hummer

Homard Thermidor

Flamberad hummer

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem