Snabb cheesecake i glas
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om ostkaka, cheesecake>

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Snabb cheesecake i glas

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 244

Kcal / portion: 246

GBR (GI) / port: 3

Recept: 985 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 14%

Kolhydrater: 24%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 101 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om ostkaka, cheesecake> Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Mixa philadelphiaost med hjortronsylt och pressa i saften av citronen.
  2. Grovsmula pepparkakorna.
  3. Varva pepparkakor och oströran i glas.
  4. Garnera gärna med några hjortron, hallon eller annan frukt.

Kockens kommentar

Klassisk cheesecake är en ugnsbakad efterrätt där krämen blir stabil tack vare äggen som får smeten att stelna i ugnsvärmen. En snabbvariant är att, som i detta recept, blanda ingredienserna och hoppa över ugnsbakningen (jämför med recept > Klassisk New York cheesecake). Läs mer > Om ostkaka, cheesecake.

Alternativ

Bakad klassisk New York cheesecake

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem