Jordgubbar med vispgrädde och basilika
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vispgrädde

3.0 

dl

Basilika

4.0 

kvistar

Pudersocker

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Jordgubbar med vispgrädde och basilika

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 117

Kcal / portion: 370

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1479 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 9%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 316 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vispgrädde 3.0 dl 73%

Basilika 4.0 kvistar 0%

Pudersocker 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (5 min )

  1. Skölj och snoppa jordgubbarna. Repa av basilikabladen från stjälkarna.
  2. Lägg upp i djupa tallrikar och häll på vispgrädde.
  3. Tillsätt basilika och ströa pudersocker över.

Kockens kommentar

Barn är sällan förtjusta i basilika, men för vuxna ger det en extra piff till anrättningen. Om man så önskar kan man lättvispa grädden med lite socker tillsatt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem