Heta ostron med avokado (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Så öppnas ostron >

 

 

Så lagas ostron >

 

 

Ostrontallrik >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Heta ostron med avokado (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 364

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1455 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 15%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 228 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Så öppnas ostron > Äts ej

Så lagas ostron > Äts ej

Ostrontallrik > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Öppna ostronen. Lägg upp på tallrik.
  2. Halvera avokadon och ta bort kärnan.
    Riv försiktigt av avokadoskalet. Tärna avokadoköttet. Hacka persilja.
  3. Lägg avokado i ostronen. Strö över hackad persilja.Stänk några droppar  tabasco över.

Kockens kommentar

Knacka med knogen på färska ostron som är lite öppna för att se om de lever. Om de då inte sluter sig, kasta dem. Läs mer > Klicka på ingrediens Ostron.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem