Vaktelostron (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Så öppnas ostron >

 

 

Om chilisåser >

 

 

Ostrontallrik >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vaktelostron (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 34

GBR (GI) / port: 0

Recept: 134 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 5%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 34 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Så öppnas ostron > Äts ej

Om chilisåser > Äts ej

Ostrontallrik > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Öppna ostron. Lossa från skalet. Låt ligga kvar i skalet.
  2. Knäck två vaktelägg i varje ostron.
  3. Hacka chili och rödlök, riv pepparroten och finfördela i ostronen.
  4. Avsluta med ett stänk tabasco och lite salt och peppar i varje ostron. Servera.

Kockens kommentar

Läs om ostron, klicka på ingrediens ostron.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem