Ostronfilé (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så öppnas ostron >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ostronfilé (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 66

GBR (GI) / port: 0

Recept: 266 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 19%

Fett: 4%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 60 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så öppnas ostron > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skär oxfilén i 4 tunna skivor.
  2. Öppna och lossa ostronen från skalet. Lägg oxfilé i skalen och lägg tillbaka ostronet ovanpå filén.
  3. Salta, peppra och ge varje ostron ett stänk med tabasco. Garnera med gräslök. Servera.

Kockens kommentar

Läs mer om ostron, klicka på ingrediens > Ostron.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem