Sesamcarpaccio (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om carpaccio >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sesamcarpaccio (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 211

Kcal / portion: 250

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1000 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 20%

Fett: 14%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 118 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om carpaccio > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skär köttet i tunna skivor och banka sedan ut dem ytterligare.
  2. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek sesamfröna hastigt (cirka 1 minut) tills de blir mörka men ej brända.
  3. Häll sesamfröna och stekskyn över hälften av oxfiléskivorna och gör rosetter eller rosor av resten av oxfiléskivorna och lägg ovanpå. Toppa med nymalen svartpeppar och grovt salt. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem