Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om tillagning kött >

 

 

Om carpaccio >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 119

Kcal / portion: 124

GBR (GI) / port: 0

Recept: 497 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 4%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 105 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om tillagning kött > Äts ej

Om carpaccio > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skär köttet i 12 tunna skivor och banka sedan ut dem så att de blir ännu tunnare.
  2. Riv ingefära och pepparrot. Hacka oliver.
  3. Lägg 3 skivor på varje tallrik och strö över ingefära på den ena, oliver på den andra och pepparrot på den tredje.
  4. Ringla över olivolja. Strö flingsalt över och dra några varv med svartpepparkvarnen.
  5. Lägg en skiva hyvlad parmesan på varje köttskiva och garnera gärna en salladslök på varje tallrik.
  6. Servera. 

Menyförslag

Förrätt: Carpaccio variazione

Huvudrätt: Hummer med ingefärssås

Efterrätt: Citruscylinder

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem