Potatis- och rotfruktssoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Potatis- och rotfruktssoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 71

Kcal / portion: 408

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1633 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 3%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 578 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (25 min )

  1. Skala rotfrukterna och hacka i småbitar. Skiva purjolök.
  2. Koka upp vatten+fond med kryddor. Sänk värmen och tillsätt grönsakerna. Låt småkoka i cirka 10 minuter.
  3. Lägg upp i en djup tallrik. Servera hård ostsmörgås till soppan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem