Äppelsmulpaj med hasselnötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bitar: 8

Pajdeg osötad

 

 

Om smulpaj >

 

 

Om vaniljsås, äggkräm >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Äppelsmulpaj med hasselnötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 276

Kcal / portion: 600

GBR (GI) / port: 2

Recept: 4799 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 19%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 217 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Pajdeg osötad Äts ej

Om smulpaj > Äts ej

Om vaniljsås, äggkräm > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (50 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Grovhacka hasselnötter. Lägg smör, socker, vetemjöl, havregryn och hasselnötter i en bunke. Finfördela med fingrarna eller gaffel.
  3. Kärna ur och klyfta äpplen. Sprid ut i ugnsfast form. Strö över socker och kanel. Strö smuldegen över.
  4. Grädda i ugnen cirka 30 minuter.
  5. Servera varm med glass eller vaniljsås.

Kockens kommentar

Hemlagad vaniljsås är godare och lätt att tillaga. Se recept via länk nedan. Läs mer > Om vaniljsås/-kräm.

Alternativ

Smulpaj grundrecept

Hemlagad vanilsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem