Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 159

GBR (GI) / port: 1

Recept: 634 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 7%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 143 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Kocklandslaget

Tillagning (10 min + 12 tim )

  1. Koka upp russin som hastigast i lite vatten. Häll av vattnet. Blanda i vinäger. Låt dra över natten.
  2. Strimla schalottenlök.
  3. Blanchera (lägg i kallt vatten och koka upp) haricots verts. Häll av vatten och kyl med kallt vatten. Blanda med russin, lök, örtsalt och olja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem