Mexikansk bönsalsa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser (ā 450g): 1

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Mexikansk bönsalsa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 609

GBR (GI) / port: 19

Recept: 609 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 3%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 5%

Portionsvikt: 600 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skölj bönorna och låt dem torka.
  2. Ansa lök, paprika och jalapeno. Finhacka detta och korianderbladen.
  3. Blanda ingredienser i en skål. Pressa över limejuice och häll på olja.

Kockens kommentar

Rätten passar bra som kryddstarkt tillbehör till kötträtter, eller som fyllning i tacoskal.

Förbered gärna rätten i förväg och ställ kallt. Smakar bäst om de får stå och "dra" i en halvtimme eller så.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem