Chokladvåffla med bärkesella och lönnsirap
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Anta ā 5 hjärtan: 8

Blandade bär

2.0 

dl

Lönnsirap

2.0 

msk

Mörk choklad

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chokladvåffla med bärkesella och lönnsirap

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 221

Kcal / portion: 329

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2635 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 13%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 149 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Blandade bär 2.0 dl 2%

Lönnsirap 2.0 msk 3%

Mörk choklad 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Smält smör. Låt det svalna. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ihop med iskallt vatten, ägg, mjölk och smör.
  2. Blanda bär och kesella. Smaksätt med lönnsirap.
  3. Grädda våfflor. Servera med bärkesellan. Hyvla gärna över lite choklad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem