Jus lié, avredd sky på koncentrerad fond eller buljongtärning
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 5

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till nöt, vilt, inälvor >

 

 

Sås till grönsaker, ägg >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Jus lié, avredd sky på koncentrerad fond eller buljongtärning

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 31

Kcal / portion: 41

GBR (GI) / port: 0

Recept: 206 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 131 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till nöt, vilt, inälvor > Äts ej

Sås till grönsaker, ägg > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sjud alla ingredienser i 20-30 minuter.
  2. Sila genom fin sil.
  3. Använd såsen till andra såser, grytor eller på annat sätt som en mörk eller ljus grundsås.

Kockens kommentar

För att likna en god brun eller ljus grundsås måste koncentrade fonder smakförstärkas.

Alternativ

Jus lié, avredd sky

Sauce brune, brun grundsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem